uutiset

4.10.2011 - Solmu Booking jää tauolle

Solmu Bookingin toiminta hiljenee ainakin hetkellisesti ohjelmamyyjä Aapo Hellmanin työllistyttyä toisaalle. Retropopin levynjulkkarikeikka ja muutama Sami Kukan alkutalven keikka hoidetaan vielä kunnialla kotiin, mutta sitten on aika heittäytyä telakalle.

Retropopin keikkamyynti on jo siirtynyt Sam Agencylle ja Sami Kukan keikkoja myy jatkossa hänen levy-yhtiönsä Helmi Levyt. Ainakin Kaspar ja Omfalos Renaissance hoitavat keikkamyyntinsä jatkossa itse. Artistit, joiden keikkamyynnin jatkosuunnitelmista ei ole vielä tietoa, pysyvät toistaiseksi listattuna tämän sivuston artististilistassa.

 

16.9.2011 - Retropopin levynjulkaisukeikka

Retropop juhlii toisen albuminsa "Tämän hetken tähden" julkaisua Tampereen YO-talolla 3.11.2011. Albumin trailer-video on katsottavana yhtyeen kotisivuilla. Traileriin on koostettu valtava määrä arkistomateriaalia mm. studiosessioista ja keikoilta, ja taustalla soi näyte jokaisesta levyn biisistä.

 

1.7.2011 - Retropop palaa!

Retropopin uusi single "Tää ilta" julkaistiin tänään! Single löytyy esimerkiksi Spotifysta, SoundCloudista, YouTubesta ja iTunesista. Samassa rytäkässä myös Retropopin kotisivut ovat saaneet uuden ilmeen. Tykkäämällä Retropopista Facebookissa osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Spotify Premiumin puoleksi vuodeksi.

Retropop nähdään keikalla seuraavan kerran 15.7. Oulussa, Rotuaari Piknikin jatkoklubilla.

 

17.1.2011 - Sami Kukan alkuvuosi

Sami Kukka keikkailee helmikuussa harvinaislaatuisesti Tampereen pohjoispuolella: 10.2. Vaasassa, 11.2. Seinäjoella ja 12.2. Oulussa.

Vaasassa Sami ei ole soittanut koskaan aiemmin. Oulussa ja Seinäjoella Sami soitti soolokeikat parisen vuotta sitten, mutta näissäkin kaupungeissa soitetaan nyt ensimmäisen kerran yhtyeen kera. Pohjanmaan keikkojen lisäksi helmikuussa on pari keikkaa Helsingissä. Tarkemmat tiedot
keikat-sivulta
.

Helmi Levyt julkaisee Sami Kukan livekasetin 10.2.2011. Kasetti sisältää kokonaisuudessaan Samin soolokeikan, joka taltioitiin Ravintola Bellyssä, Helsingissä 20.8.2010. Vielä ennen kesää Helmi Levyt julkaisee remix-albumin, jolla hyvinkin yllättävät nimet ovat muokanneet Sami Kukka -suosikkinsa uuteen uskoon.

 

1.12.2010 - Sami Kukka oli Lost in Musicin parhaimmistoa

Sami Kukka esiintyi erikoiskokoonpanolla Tampereella lokakuun lopulla järjestetyillä Lost in Music -kaupunkifestivaaleilla. Sami soitti piskuisessa Ravintola Artturissa osittain soolona ja osittain Teppanan kanteleveljesten kanssa. Brittitoimittaja Kieron Tyler arvio Sami Kukan keikan festivaalin parhaimmistoon.

 

13.9.2010 - Hehkutusta Sami Kukan ja Puhuvien Eläinten keikoille

Ennakkoonkin monen toimittajan Flow Festival -suosituslistalleen valitsema Sami Kukan keikka lunasti kaikki odotukset. Keikan erikoisvieraina nähtiin virolainen Pastacas ja sekä Samin edellisen "Menen veteen" -albumin tuottanut Samuli Kosminen. Keikkaa kehuivat mm. Keskisuomalaisen Mikko Siltanen ja Desibeli.netin Jani Ekblom. Silakka Radio Show:n sivuilla on Tiivistämö-lavan tarjonnasta videokooste, jossa myös Sami on mukana (Day 1, Friday). YouTubessa on lisäksi nähtävillä ainakin kaksi kokonaista biisiä keikalta: "Huijari" ja "Etten pelkäisi".

Teemu Elon Puhuvien Eläinten esiintyminen Millai muute -tapahtumassa Porin Teatterissa 28.8. on myös saanut ansaittua huomiota.
Tuoreimmassa Rumbassa (12/2010) Oskari Onninen kuvailee erikoiskokoonpanolla tehtyä keikkaa: "Bändin satukirjapsykedeelinen ja 1970-luvulta ammentava riffirock kasvoi upeimmillaan mahtavan kakofoniseksi jamitteluksi, jota vahvisti viulujen lisäksi Pekko Käpin virtuoosimainen jouhikonsoitto."
Jännän äärellä
-blogi jatkaa samoilla linjoilla: "Erikoismaininta vielä Mika Rätön hengästyttävästä rumputyöskentelystä onko jotain, mitä tuo mies ei osaisi?"

 

20.7.2010 - Sami Kukan festarivedoille kehuja

Sami Kukka oli huippuvireessä Kihaus Folkissa ja Ilosaarirockissa uuden yhtyeensä kera. Ilosaarirockin keikkaa ovat kehuneet ainakin Itä-Suomen Ylioppilaslehti Uljas sekä Desibeli.net. Sami Kukka yhtyeineen nousee tänä kesänä vielä kahden varsin erilaisen festivaalin lavalle: 24.7. VadelmaFest ja 13.8. Flow Festival.

Lisäksi Sami soittaa harvinaislaatuisen yhteiskeikan Joose Keskitalon ja Pekka Yrjänä Hiltusen kanssa Helsingin Bellyssä 20.8.

 

6.6.2010 - Omfalos Renaissancen toinen albumi ulkona

Mika Rätön luotsaaman Omfalos Renaissancen toinen albumi "Väärät nuotit Saatanalla" ilmestyi 2.6. Levynjulkkareita vietetään tulevana perjantaina 11.6. Helsingin Korjaamolla. Illan pääesiintyjä on Eleanoora Rosenholm.

 

28.4.2010 - Sami Kukka Hollantiin ja kesäfestareille

Sami Kukka kiertää toukokuussa Hollantia paikallisen Ndromeda-duon järjestämällä yhteiskiertueella. Kesällä Sami nähdään mm. Ilosaarirockin ja Kihaus Folkin lavoilla.

 

3.3.2010 - Puhuvien Eläinten uudelle albumille kehuja Rumbassa

Teemu Elon Puhuvien Eläinten toinen albumi "Kointähden siirtokunta" sai 26.2. ilmestyneessä Rumbassa neljä tähteä. Jean Ramsay kehui albumia otsikolla "Toinen kierros tuo lisää sävyjä valmiiksi runsaaseen keitokseen".

 

25.1.2010 - Teemu Elon Puhuvat Eläimet levynjulkaisukiertueelle

Teemu Elon Puhuvat Eläimet juhlistaa toisen albuminsa julkaisua helmikuun puolivälistä maaliskuun alkuun ulottuvalla kiertueella. "Kointähden siirtokunta" -niminen albumi ilmestyy 17.2.2010, julkaisijanaan Helmi Levyt. Kiertueen aikataulu löytyy keikat-sivulta.

 

19.12.2009 - Sami Kukka musiikkilehtien vuosilistoilla

Sami Kukan albumi "Menen veteen" on mukana tänään julkaistulla Helsingin Sanomien vuoden levyt -listalla. Soundi-lehden toimittajien äänestyksessä "Menen veteen" pääsi sijalle 14 (Soundi 12/2009).

 

8.12.2009 - Kaspar SXSW-tapahtumaan Texasiin

Kaspar on valittu esiintymään South by Southwest -tapahtumaan Austiniin, Texasiin. SXSW on perinteisesti on ollut paikka, josta uudet huippuartistit "löydetään". Kaspar soittaa tapahtumassa 17.3.2010.

 

23.9.2009 - Kasparille neljä tähteä Nyt-liitteessä

Otto Talvio arvioi Kasparin debyyttialbumin Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä neljän tähden arvoiseksi. Arvion voi lukea täältä, mutta nettiversioon on lipsahtanut tähtiä vain kolme.

 

1.9.2009 - Kasparin debyytti ulkona, hehkutusta musalehdissä

Kasparin debyyttialbumi ilmestyi 19.8.2009. Pekka Laine palkitsi levyn Soundissa (8/2009) neljällä tähdellä:
"Tässä ryhmässä on huomattavasti enemmän kansainvälisen tason potentiaalia ja vakuuttavuutta kuin monessa virallisessa vientitoivossa."

Kaspar soitti Wilcon (USA) lämppärinä Helsingin juhlaviikoilla loppuunmyydyssä Huvila-teltassa 17.8.
"Kaikilta on mukava kuulla kehuja. Wilcon jäseniltä vielä mukavampi", kommentoi Mikael Hakkarainen uusimman Rumban haastattelussa.

 

1.7.2009 - Sami Kukan levylle lisää hyviä arvioita

Sami Kukan tuore albumi "Menen veteen" sai neljä tähteä myös uusimmassa Rumbassa (10-11/2009) ja Aamulehden Valo-liitteessä (26/2009). Molemmissa arvioissa kehuttiin erityisesti levyn tyylikästä ja nimekkäästä vierailijakaartista huolimatta perusasioissa keskittyvää linjaa.

 

24.6.2009 - Sami Kukan levylle neljä tähteä Soundissa

Tänään ilmestyneessä Soundissa (numero 6-7/2009) Pekka Laine hehkuttaa Sami Kukan "Menen veteen" -albumia mm. seuraavin sanakääntein:
"Sami Kukan musiikki on mitä se on: yhden miehen näkemä, kokema ja eteemme piirtämä vangitseva kuva."
"Sami Kukan vähäsanaiset tunnelmalaulut, lähelle tuleva ääni ja mestariluokan kitarointi tekevät tästä ensiluokkaisen folk-levyn."

 

22.6.2009 - Sami Kukan levylle ylistystä Helsingin Sanomissa

Helsingin Sanomissa julkaistussa levyarviossa Harri Uusitorppa kehui Sami Kukan "Menen veteen" -albumia mm. seuraavasti: "Menen veteen on monimuotoisessa minimalismissaan melkein hämmentävän mykistävä". Lue koko arvio täältä.

 

17.6.2009 - Sami Kukan uusi albumi ulkona

Sami Kukan uusi albumi "Menen veteen" ilmestyi vihdoin 10.6.2009. Levyn piti ilmestyä jo maaliskuussa, mutta äänitysten tielle tuli erilaisia pieniä mutkia. Albumista tuli lopulta uskomattoman hieno, hiljaisuudesta kumpuava folk-levy. Levyn on tuottanut islantilaisessa Múm-yhtyeessäkin vaikuttava Samuli Kosminen, joka myös vastaa pitkälti levyn lyömäsoitinosuuksista ja äänimaailmoista. Levyllä vierailevat myös mm. jouhikkomestari Pekko Käppi, viulusti Pekka Kuusisto, Ólöf Arnalds (Múm) ja John McGregor.

"Nick Drake kohtaa Konevitsan kirkonkellot", kommentoi Juha Itkonen levystä kolumnissaan Image-lehdessä 5/2009.

Sami on haastattelussa Radio Helsingissä huomenna torstaina Mahtavaa Helsinki Mahtavaa -ohjelmassa klo 15-18.

 

23.5.2009 - Kuuradio festivaaleille

Kuuradio on kiinnitetty oululaisen Qstockin ja torniolaisen Kalottjazz & Blues Festivalin ohjelmaan. Yhtye soittaa Kalottjazz & Bluesissa torstaina 25. kesäkuuta ja Qstockissa perjantaina 24. heinäkuuta.

 

21.4.2009 - Kaspar Wilcon lämppäriksi Helsingin juhlaviikoille

Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa soittaa 17.8. amerikkalaisen vaihtoehtorockin suurin nimiin lukeutuva Wilco. Yhtyettä lämmittelee Kaspar huikealla kokoonpanolla, jossa soittavat yhtyeen ydinkolmikon lisäksi Laura Sippola (piano) ja Jukka Gustavson (urut). Tarkemmat tiedot Helsingin juhlaviikkojen sivuilta.

 

4.4.2009 - Juttu Kasparin keikasta Sydänklubilla

Desibeli.netin Ilkka Valpasvuo kirjoitti keikkaraportin Kasparin esiintymisestä Sydänklubilla. Keikasta tuli teknisten vastoinkäymisten ansiosta varsin erikoislaatuinen. Jutun voi lukea täältä.

 

6.3.2009 - Kuuradion debyyttialbumin julkaisu

Kuuradion debyyttialbumi "Oisko susta seikkailijaksi?" ilmestyy 25.3.2009. Levynjulkaisukeikka on 20.3. Oulun Never Grow Oldissa. Keikalle on vapaa pääsy ja innokkaimmat voivat ostaa levynsä jo keikalta.

 

16.2.2009 - Crayon Fields ja The Motifs Suomeen

Australialaisyhtyeet Crayon Fields ja The Motifs vierailevat yhteisellä Euroopan-kiertueellaan myös Suomessa. Yhtyeet soittavat Suomessa vain yhden keikan, joka on Turun Dynamossa torstaina 14.5. Lämminhenkisen indiepopin ystävät, nyt kannattaa matkustaa Turkuun!

 

21.1.2009 - Kaksi uutta yhtyettä Solmu Bookingille

Solmu Booking on saanut kunnian myydä John McGregorin ja Mikael Hakkaraisen perustaman Kaspar-yhtyeen keikat. Yhtye äänitti debyyttialbuminsa syksyllä New Yorkissa tuottaja Malcolm Burnin (mm. Daniel Lanois, Emmylou Harris, Bob Dylan, Patti Smith) kanssa. Levylle etsitään parhaillaan sopivaa julkaisijaa Suomesta ja ulkomailta.

Toinen uusi kiinnitys on oululainen Kuuradio-yhtye, jonka debyyttialbumi ilmestyy alkuvuodesta 2009.

 

11.12.2008 - Vielä yksi keikka Ólöf Arnaldsille

Viimeinen tilaisuus kokea Ólöf Arnaldsin keikka Suomessa on näillä näkymin 14.12. Helsingin Myymälä2:ssa. Showtime on jo kello 19, joten rientäkää ajoissa paikalle.

 

8.11.2008 - Solmu Bookingille kaksi uutta yhtyettä

Solmu Booking on kiinnittänyt kaksi uutta yhtyettä, joista molemmat levyttävät Helmi Levyille. Molemmissa on myös huomattava porilaisuusvivahde. Teemu Elon Puhuvat Eläimet soittaa psykedeelistä satumaailmarockia ja Omfalos Renaissance on varsin omintakeinen sekoitus klassista musiikkia, ambientia ja runollisia tekstejä.

 

7.11.2008 - Ólöf Arnaldsin viides keikka varmistunut

Islantilaisen Ólöf Arnaldsin viides ja tällä erää viimeinen keikka Suomessa on 13.12. Tampereella Kahvila Valossa Sydänklubilla.

 

20.10.2008 - Islantilainen Ólöf Arnalds kiertää Suomessa

Islantilainen laulaja-lauluntekijä Ólöf Arnalds soittaa Suomessa loppuvuoden aikana ainakin viisi keikkaa. Ólöf on Múm-yhtyeen entinen jäsen ja hän on tehnyt keikkoja mm. Björkin ja Sigur Rósin kanssa.

Ólöf on päätynyt muutamaksi kuukaudeksi Suomeen miehensä vaihto-oppilasjakson vuoksi. Iloksemme Ólöf on päättynyt käyttää aikansa Suomessa tehokkaasti. Keikkakalenterista löytyy jo neljä keikkaa: kaksi Helsingissä, Jyväskylä ja Turku. Tampereen-keikan paikka ja päivä varmistuvat lähiviikkoina.

 

29.9.2008 - Sami Kukan debyyttilevylle hehkuttavia arvioita

Sami Kukan vuonna 1988 julkaistu debyyttialbumi on vihdoin saanut ansaitsemaansa arvostusta uudelleenjulkaisun myötä. Arvioita voi lukea ainakin Meteli.netistä, Desibeli.netistä ja Rumbasta (numero 18/2008).

 

12.9.2008 - Sami Kukka Kiran Kiran lämppäriksi

Sami Kukka lämmittelee islantilaista Kira Kiraa Helsingin Kuudennella Linjalla 28.10.2008. Kira Kira on islantilaisen popmusiikin kiinnostavimpia nousevia nimiä ja hänet nähdään Suomessa toista kertaa.

 

25.8.2008 - Sami Kukan juhlakiertue

Sami Kukan debyyttialbumi ilmestyi syksyllä 1988. Albumin 20-vuotisjuhlan kunniaksi Helmi Levyt julkaisee albumin uusintapainoksena 3.9.2008. Levynjulkaisukiertue alkaa samaisena päivänä Helsingin Levykauppa Äxästä. Tähän mennessä varmistuneet kiertuepaikat näet keikat-sivulta.

 

1.8.2008 - Retropopin livevideo YouTubessa

Vihdoinkin todistusaineistoa Retropopin livekunnosta! Katso miten Retropop hurmasi yleisön Tammerfesteillä Tampereen Yo-talolla muutama viikko sitten.

 

27.6.2008 - Retropopin uusi musiikkivideo musakanavilla

Retropopin uusin musiikkivideo "Aika haavat parantaa" pyörii nyt myös MTV:llä ja The Voicella. Youtubessa video on saanut katsojilta kasoittain innostuneita kommentteja.

 

17.6.2008 - Retropopin "Pieni ja ihmeellinen" YleX:n viikon albumi

Viime viikolla julkaistu Retropopin debyyttialbumi "Pieni ja ihmeellinen" soi tällä viikolla YleX:n viikon albumina. Levyltä kuullaan joka arkipäivä noin 10:30 yksi biisi Retropopin Sailan ja Tommin esittelemänä.

Retropopin uuden musiikkivideon "Aika haavat parantaa" voi katsoa bändin sivuilla tai YouTubesta.

 

8.5.2008 - Retropopille Yleisö-Muuvi

Retropopin musiikkivideo "Pieni ja ihmeellinen" voitti Muuvi 2007 -kilpailun yleisöäänestyksen huikealla 52 prosentin ääniosuudella! Voitto tuli kovassa seurassa, sillä kymmenen muun ehdokkaan joukossa olivat mm. PMMP, Nightwish ja Apocalyptica. Muuvi 2006 -gaalassa Yleisö-Muuvin sai Poets of the Fallin "Carnival of Rust" ja vuoden 2005 gaalassa yleisön suosikki oli Lovexin "Guardian Angel".

 

11.4.2008 - Sami Kukka Solmu Bookingille

Laulaja-lauluntekijä Sami Kukka on liittynyt Solmu Bookingin artistirosteriin. Sami on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, mutta hän nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vasta viime vuonna julkaistulla kolmannella albumillaan "Kuolema tekee tuloaan". Ensi syksynä tulee kuluneeksi 20 vuotta Samin debyyttialbumin julkaisusta, ja sen kunniaksi Helmi Levyt tekee debyytistä uudelleenjulkaisun.

 

10.4.2008 - Retropop kiinnostaa YouTubessa

Retropopin musiikkivideo "Pieni ja ihmeellinen" on tänään saavuttanut 20 000 katsontakerran rajapyykin. Video on ollut YouTubessa runsaat kaksi kuukautta.

 

17.3.2008 - Retropop listoilla

Retropopin "Pieni ja ihmeellinen" on tällä viikolla neljättä viikkoa YleX:n A-soittolistalla. YleX:n Himotuimmat-listalla biisi on sijalla 15 ja The Voicen kotimaan katsojalistalla biisin video on ollut jo kaksi viikkoa seitsemäntenä. YouTubessa "Pieni ja ihmeellinen" -musiikkivideo on katsottu jo yli 11 000 kertaa.

 

23.2.2008 - Retropopin "Pieni ja ihmeellinen" radiossa ja telkkarissa

Retropopin upea musavideo biisistä "Pieni ja ihmeellinen" on pyörinyt tiuhaan The Voicella kaksi viikkoa. Jos et ole vielä nähnyt videota TV:stä, voit katsoa sen Retropopin sivuilta.

Tällä viikolla "Pieni ja ihmeellinen" lähti soimaan myös The Voicen radiokanavalla ja YleX:llä. Biisi oli tällä viikolla YleX:n B-soittolistalla, ja ensi viikolla se nousee A-listalle soiden noin neljä kertaa päivässä. "Pieni ja ihmeellinen" julkaistaan cd-sinkkuna 5.3. Digitaalisena tiedostona sinkku on ollut myynnissä jo viikon.

 

30.1.2008 - Retropopin uudet sivut auki, Käyttöohjeelle keikka Viroon

Retropopin uudet, viimeisen päälle upeat kotisivut avattiin eilen. Käykääpäs ihmettelemässä osoitteessa www.retropop.fi.

Käyttöohje soittaa lauantaina 29.3. ensimmäisen keikkansa ulkomailla. Yhden pojan yhtye on kutsuttu soittamaan Odessa POP -klubille Von Krahl -baariin. Klubilla soittaa tuolloin myös ruotsalainen Strip Squad.

 

27.12.2007 - Solo-Femma John McGregorille

John McGregor palkittiin eilen Solo-Femmalla Rumban järjestämässä Femmagaalassa Helsingin Nosturissa. Femma-gaalan raadissa istui musiikkialan toimijoita laidasta laitaan, mm. toimittajia Rumbasta, Radio Helsingistä, Suesta ja Helsingin Sanomista sekä levy-yhtiöihmisiä ja elävän musiikin ammattilaisia. Kaikki Femma-gaalan voittajat näet tästä.

 

11.12.2007 - "Maa ei oo pimee" Soundin kriitikoiden valinta

Soundin toimittajat valitsivat John McGregorin "Maa ei oo pimee" -levyn vuoden kotimaiseksi albumiksi. Kunnianosoituksesta voi lukea enemmän tällä viikolla ilmestyvästä Soundista.

 

29.10.2007 - Meteli.netissä juttu John McGregorista

Meteli.netin haastattelussa John McGregor kertoo "Maa ei oo pimee" -levyn synnystä ja sisällöstä.

 

19.10.2007 - Johnin keikoista mukavia arvioita

John McGregorin viimeaikaiset keikat vaihtuvilla trio-kokoonpanoilla ovat saaneet varsin myönteistä palautetta musiikkitoimittajilta. Hehkuttavia arvioita on ollut mm. Aamulehdessä (14.9.2007), Soundissa (lokakuu, 10/2007) ja Desibeli.netissä. Desibeli.netin arvion Dynamon keikasta voit lukea täältä.

 

21.9.2007 - John McGregorin uutukaiselle kehuja

John McGregorin uusi albumi "Maa ei oo pimee" on saanut järjestäen myönteistä palautetta kriitikoilta. Levy sai neljä tähteä Soundissa, Rumbassa ja Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä. Levyn ensimmäinen sinkku "Puut ovat kaatuneet" on edelleen tiuhassa radiosoitossa. Sinkku on Radio Suomen soitetuimpien listalla viidennellä viikollaan sijalla 13, käytyään neljännellä viikollaan sijalla seitsemän.

 

7.9.2007 - "Maa ei oo pimee" albumilistalle

John McGregorin "Maa ei oo pimee" sijoittui ensimmäisellä listaviikollaan komeasti Suomen virallisen albumilistan sijalle 22.

 

28.8.2007 - John McGregor radiossa

John McGregor on tänään suorassa haastattelussa YleX:n X-ryhmässä kello 19:10. Huomenna John soittaa Radio Helsingin studiossa Hello Helsinki -ohjelmassa. Helsingin ulkopuolella Radio Helsinkiä voi kuunnella netin kautta osoitteessa www.radiohelsinki.fi.

 

23.8.2007 - John McGregorin levynjulkaisun juhlintaa

John McGregor juhlistaa albuminsa "Maa ei oo pimee" julkaisua kolmella keikalle ensi viikolla. Tiistaina John soittaa levynjulkaisukeikan yhtyeensä kanssa Helsingissä Kuudennella Linjalla. Keskiviikkona John on ilmaisella duo-keikalla Helsingin Stupido Shopissa (kello 19) ja lauantaina on vuorossa loppuunmyyty Huvila-teltta.

 

16.8.2007 - John McGregorin uusi sinkku radiosoitossa

John McGregorin uuden albumin ensimmäinen single "Puut ovat kaatuneet" on saanut runsaasti radiosoittoa. Tällä viikolla single on päässyt Radio Suomen soittolistalle ja soinut useasti myös Radio Helsingillä, joka on omiaan kertomaan Johnin musiikin laajasta yleisöstä. Sinkkubiisin voi käydä kuuntelemassa myös Suomen Musiikin MySpace-sivulla osoitteessa www.myspace.com/suomenmusiikki.

Johnin uusi albumi "Maa ei oo pimee" ilmestyy 29.8. ja levynjulkaisukiertue alkaa 28.8. Helsingin Kuudennelta Linjalta. Johnin ja saksalaisen Ayon tähdittämä ilta Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa lauantaina 1.9. on loppuunmyyty.

 

8.8.2007 - Retropopille levydiili, Solmulle uudet sivut

Solmu Bookingin ihastuttava poppiyhtye Retropop allekirjoitti heinäkuun alussa levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Retropopin debyyttisingle ilmestyy tammikuussa ja sitä odotellessa yhtye jatkaa ahkeraa keikkailua.

Tästä päivästä eteenpäin Solmu Recordsin ohjelmatoimistopuoli alkaa selkeyden vuoksi toimia nimellä Solmu Booking, ja Solmun sivut jakautuvat kahteen osaan. Solmu Bookingin sivut löytyvät osoitteesta www.solmu.info/booking ja Solmu Recordsin suora osoite on www.solmu.info/records.