uutiset
artistit
julkaisut
kauppa
info
media

uutiset

25.1.2013

Avaruuskorpraali Pahan Hirven toinen albumi "Yöhoitajan maailmasta" on nyt julkaistu messevänä 180-grammaisena vinyylinä. Kyseessä on vain 200 kappaleen rajoitettu, käsin numeroitu painos.

Aiemmin albumi on ollut saatavilla vain digitaalisesti ja pienenä CD-R-painoksena, joka myytiin loppuun heti julkaisunsa jälkeen tammikuussa 2009. "Virallista" fyysistä julkaisua, etenkin vinyyliä, on kyselty muutaman vuoden aikana omituisenkin paljon, jopa Japanista ja ympäri Eurooppaa.

Ole nopea ja osta omasi verkkokaupastamme!

 

25.11.2010

Avaruuskorpraali Pahan Hirven uusi singlejulkaisu "Robot Power" on nyt ulkona. Single julkaistaan vain digitaalisesti, ja se sisältää kaksi uutta kappaletta: "Satelliitti" ja "R-kaks". Julkaisut-sivulla on lista kauppapaikoista, joista singlen voi ostaa. Single on myös kuunneltavissa Spotifysta.

 

19.4.2010

Psychotropic Zone arvioi Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin albumin "Welcome to the Dawn of a New Time" suomeksi ja englanniksi. Psykedeelisen musiikin ystävä dj Astro kehui arviossaan muun muassa levyn taidokkaita sovituksia.

 

31.1.2010

Retrokki-blogi arvioi seikkaperäisesti Kurjen debyyttialbumin ja Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin albumin "Welcome to the Dawn of a New Time". Jälkimmäinen arvioitiin myös saksalaisella Nordische Musik -sivustolla. Valitettavasti arvio on saksaksi, mutta saksankielentaidottomille kerrottakoon, että Nordische Musikin toimittaja oli levystä hyvin mielissään.

 

6.12.2009

Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin albumi "Welcome to the Dawn of a New Time" arvioitiin vielä myös Lammas Zinessä ja Satyyrissä. Lista levyn kaikista arvioista löytyy julkaisut-sivulta.

 

10.11.2009

Olo Levyjen uudet, ajantasaiset ja entistä informatiivisemmat nettisivut ovat auenneet. Tervetuloa!

Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin musiikkivideo "Psychosis" on vihdoin valmis! Sen voi katsoa YouTubesta.

 

16.9.2009

Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin kolmas albumi "Welcome to the Dawn of a New Time" ilmestyy tänään. Levy on saanut huomioita ja hyviä arvioita mm. Radio Helsingissä, YleX:llä ja Desibeli.netissä (lue arvio tästä). Salon Seudun Sanomissa 12.9. levy nostettiin viikon albumiksi. Yhtye on haastattelussa Radio Helsingissä torstaina 24.9. klo 17.

"Welcome to the Dawn of a New Time" on myynnissä mm. Levykauppa Äxässä, Stupido-Shopissa ja tietenkin Solmu Recordsin nettikaupassa.

 

23.6.2009

Solmu Records on solminut levytyssopimuksen porilaisen monivivahteista rockia soittavan Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin kanssa. Solmu julkaisee yhtyeen kolmannen albumin syksyllä 2009. Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin myspace-sivulla on jo nyt kuultavana pari biisiä tulevalta levyltä.