uutiset
artistit
julkaisut
kauppa
info
media

Facebook

Olo Levyt

uutiset

10.2.2012

Koria Kitten Riot lähtee neljän keikan kiertueelle Saksaan helmikuun lopulla. Kiertue etenee seuraavasti:

23.2.2012 - Tagtraum, Ingolstadt (w/ Joasihno)
24.2.2012 - Cafe Wagner, Jena (w/ Mexican Elvis)
25.2.2012 - Radio Buellebrueck Studio, Berlin
26.2.2012 - Heimat, Regensburg (w/ Last Days Of April (SWE))

Yhtyeen yllätykseksi albumin ensimmäinen single "An Anthem from the 80's" on soinut saksalaisilla radiokanavilla varsin tiuhaan. Esimerkiksi Baijerin osavaltiossa Saksan yleisradion paikallinen nuorisokanava otti singlen soittolistansa korkeimmalle highest rotation -paikalle. Saksalaiselle medialle tammikuussa jaeltu single on siis pyörähtänyt Saksan toiseksi suurimman osavaltion radioaalloilla neljä kertaa päivässä jo muutaman viikon ajan.

Suomessa yhtye nähtiin viimeksi lämmittelemässä ruotsalaista First Aid Kitiä Tavastialla 6.2. ja Turun Klubilla 7.2.

Koria Kitten Riotin "The Lows & The Highs" on noteerattu vuoden 2011 parhaiden albumien listoille muutamissa blogeissa, mm. (just another) pop song -blogissa ja Johanneksen musiikkiblokki -blogissa.

 

27.12.2011

Koria Kitten Riotin kakkosalbumi "The Lows & The Highs" julkaistaan cd:nä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä 2.3.2012. Julkaisun hoitaa saksalainen Kyr Records. "The Lows & The Highs" on ensimmäinen Solmu Records -julkaisu, joka ilmestyy fyysisessä formaatissa ulkomailla.

 

16.11.2011

Koria Kitten Riotin YleX-haastattelun voi kuunnella täältä, jos sattui missaamaan tai haluaa kuunnella vielä toisenkin kerran.

The Lows & The Highs on saanut innostuneen vastaanoton medialta. Kaikki tietoomme tulleet levyarviot on listattu julkaisut-sivulla. YleX:n lisäksi levy on uponnut mm. Radio Helsingin ja Bassoradion toimittajiin.

Koria Kitten Riot vietti muutaman viikon Radio Helsingin soitetuimpien artistien listalla, parhaimmillaan jopa ykköspaikalla ja olikin lokakuun seitsemänneksi soitetuin artisti. "The Lows & the Highs" puolestaan oli lokakuun soitetuin biisi Radio Helsingissä.

 

14.10.2011

Koria Kitten Riot on haastattelussa YleX:n Uuden musiikin iltavuorossa tiistaina 18.10. klo 19.

"The Lows & The Highs" -albumi ilmestyy kauppojen hyllyille keskiviikkona 19.10. ja se on jo nyt ennakkomyynnissä Solmu Recordsin nettikaupassa. Postitamme ennakkotilaukset julkaisupäiväksi kotiin.

 

10.10.2011

Koria Kitten Riotin tuleva albumi "The Lows & The Highs" on Oi fm -radiokanavan viikon albumi viikolla 43 eli kuluvalla viikolla. Joensuulainen Oi fm kuuluu myös Joensuun seudun ulkopuolella nettiradion välityksellä.

Albumin ennakkomyynti on jo alkanut Levykauppa Äxässä ja 8raidassa.

 

7.9.2011

Koria Kitten Riotin nimetön debyyttialbumi saa lokakuussa seuraajan nimeltä "The Lows & The Highs". Levy on lisensoitu myös Saksaan, Sveitsiin ja Itävaltaan, joissa sen julkaisee saksalainen Kyr Records.

Tulevan albumin ensimmäinen single on "An Anthem from the 80's", jonka musiikkivideo julkaistaan tänään Koria Kitten Riotin nettisivuilla. Älypuhelimille ja tablettitietokoneille sopivasti pystykuvana toteutettu video ehti jo saada ensiesityksensä Oulun Musiikkivideofestivaalin kotimaisessa kilpailussa elokuun lopulla.

 

9.5.2011

Solmu Records on kiinnittänyt uuden artistin. Kyseessä on vuonna 2003 Turussa perustettu, nykyisin ulvilalais-virtolais-helsinkiläinen indie rock -yhtye Johnny Superhero. Superherot ovat työstäneet ensimmäistä "virallista" albumijulkaisuaan jo kolmatta vuotta. Albumi nimeltä "Homes" näkee päivänvalon vihdoin 24.5.2011.

Albumin ensimmäinen single on potkiva, suriseva ja ujeltava "Botox Babies", jonka voi ladata ilmaiseksi yhtyeen kotisivuilta osoitteesta www.johnnysuperhero.com. Samasta osoitteesta voi myös katsoa sinkkubiisistä kuvatun musiikkivideon.

 

21.12.2010

Minä ja Ville Ahonen on menestynyt mukavasti musiikkitoimittajien vuoden parhaat -listoilla. Suen listalla yhtyeen debyyttialbumi oli neljänneksi paras kotimainen albumi ja Rumban listalla vastaava sijoitus oli viides. Rumba listasi myös 20 vuoden parasta biisiä. Biisilistalla Minä ja Ville Ahosen "Sano" oli sijalla 5 ja "Musta virta" sijalla 12.

 

1.12.2010

Minä ja Ville Ahonen -yhtyeen debyyttialbumin vinyyli on kaupoissa tänään! Levyjä saa esimerkiksi Solmu Recordsin nettikaupasta, Levykauppa Äxästä ja Stupido-Shopista.

 

21.11.2010

Minä ja Ville Ahosen Facebook-sivulla on parhaillaan käynnissä huikean jännittävä kilpailu, jossa voi voittaa harvinaisen test pressing -vinyylin yhtyeen nimmareilla. Testivinyyleitä on olemassa vain kolme kappaletta ja tämä nimmaroitu kappale on ainoa laatuaan. Viimeinen osallistumispäivä on 29.11. ja voittaja selviää 30.11.

 

11.11.2010

Minä ja Ville Ahonen -yhtyeen debyyttialbumin vinyyliversio on nyt tilattavissa ennakkoon Solmu Recordsin nettikaupasta. Ennakkotilaajat saavat levyn viimeistään julkaisupäivänä 1.12., mutta toivon mukaan pääsemme postittelemaan niitä jo vähän aikaisemmin.

 

26.10.2010

Solmu Records julkaisee Minä ja Ville Ahonen -yhtyeen debyyttialbumin vinyylinä 1.12.2010. Albumi on lisensoitu Johanna Kustannukselta, joka julkaisi levyn CD:nä 6.10.

Albumia on jo ehditty hehkuttaa vuolaasti lehdistössä, mm. Helsingin Sanomissa, Desibeli.netissä ja Suessa. Levy on tällä viikolla YleX:n viikon levy.

Vinyylin voi tilata ennakkoon Levykauppa Äxän nettikaupasta.

 

25.10.2010

Solmu Records on vaihtanut jakelijaa. Uusi jakelija on tamperelainen Supersounds Music. Suuret kiitokset Töölön Musiikkitukulle neljä vuotta kestäneestä yhteistyöstä!

 

24.3.2010

Kuuradion uusi single "Appelsiineja lähikaupasta" on ilmestynyt tänään. Single on myynnissä vain digitaalisena latauksena ja sitä myyvät esimerkiksi Equal Dreams, iTunes ja Meteli.net.

Kuuradio on kuvannut kyseiseen menopalaan ensimmäisen musiikkivideonsa. Huikeasta spektaakkelista voi bongata mm. Batmanin Soliferin puikoissa ja tupakoivan susikoiran! Katso "Appelsiineja lähikaupasta" -musiikkivideo YouTubesta.

 

3.3.2010

Koria Kitten Riot sai osakseen ansaitsemaansa "blog lovea", kun arvostettu Indie Rock Cafe -blogi haastatteli KKR:n Anttia.

 

31.1.2010

Koria Kitten Riotin kappale "Waiting for a Resolution" soi kolmeosaisessa Mökki-sarjassa, joka pyörii TV1:llä maanantaisin 15.2. alkaen. Biisi soi jonkin baarikohtauksen taustalla. Bongauskisa käyntiin!

 

3.1.2010

Koria Kitten Riotin debyyttialbumi sai neljä tähteä Etelä-Suomen Sanomien arvostelussa, jonka kirjoitti Annastiina Airaksinen. Arvostelu ilmestyi Etelä-Suomen Sanomissa 13.12. Levyä kuvailtiin arviossa mm. näin:
"Akustisen kitaran kielet voi melkein tuntea sormenpäissään. Pehmeää ja haurasta laulua kuunnellessa on hiljennyttävä, ettei häiritsisi keskittynyttä artistia."

Toinen positiivinen arvio julkaistiin nettilehti Vertigossa 14.12.

 

6.12.2009

Koria Kitten Riotin levy on saanut lisää positiivisia arvioita, mm. Suessa, Rumbassa ja Satakunnan Kansassa. Suessa arvosana oli 8/10, Rumbassa kolme tähteä. Satakunnan kansan arvion voi lukea täältä.

 

19.11.2009

Eilen ilmestyneessä Soundissa (11/2009) Koria Kitten Riotin debyyttialbumi sai neljän tähden arvion, jossa toimittaja Sami Nissinen kehui levyä mm. seuraavasti:
"Avausraita The Streets & Their Namesin intiimi folknäppäily kasvaa loppua kohden korvia hyväileväksi uneksintapopiksi. Todelliseksi muotovalioksi osoittautuu kuitenkin huikean kaunis The Wedding Waltz."

Myös Desibeli.netin Tuomas Tiainen arvioi levyn neljän tähden arvoiseksi ja kirjoittaa:
"Tunnelma on syksyisen raukea ja sopivalla tavalla sisäänpäinkääntynyt muttei kuitenkaan liian raskas. Reikko on kirjoittanut levyn laulut kirvelevässä ja etsivässä elämänvaiheessa, ja se välittyy kaiuttimista kotisohvalle asti."

 

17.11.2009

Eilen ilmestyneessä Hämeen Sanomat -lehdessä Koria Kitten Riotin debyyttialbumi sai viisi tähteä ja runsaasti ylistystä. Arviossa kehuttiin mm. levyn tunnelmaa ja soundimaailmaa.

Koria Kitten Riot oli YleX:n X-ryhmän vieraana 10.11.2009. Juttutuokion voi kuunnella täältä.

Desibeli.netin Ilkka Valpasvuo haastatteli Koria Kitten Riotia ennen Tampereen Doriksen keikkaa. Haastattelusta syntyi tällainen juttu.

 

6.11.2009

Nettisivujen uuden ulkoasun piti valmistua ennen Koria Kitten Riotin debyyttialbumin julkaisua, mutta pikkasen meni pitkäksi :) Nyt uudet sivut ovat täällä, levy on ollut ulkona reilun viikon ja levynjulkaisukiertuekin on jo soitettu.

Mukavia juttuja tapahtuu levyn ympärillä kuitenkin edelleen:

Koria Kitten Riot eli Antti Reikko on YleX:n X-ryhmän vieraana tiistaina 10.11. klo 19:10.

Korian biisi "The Streets & Their Names" on mukana ruotsalaisen Sisuradion Finska Pinnar -äänestyksessä. Äänestäkää, äänestäkää!

Desibeli.netin Ilkka Valpasvuo kirjoitti arvion Koria Kitten Riotin keikasta Doriksessa Tampereella. Tästä pääset lukemaan.

Koria Kitten Riotin nimetön debyyttialbumi on kansineen kaikkineen hieno paketti, jonka ostamista suosittelen kaikille kauniin ja koskettavan musiikin ystäville. Levyn voi ostaa esimerkiksi Solmu Recordsin nettikaupasta tai Levykauppa Äxästä. Albumin ensimmäinen sinkku "The Wedding Waltz" on kuunneltavana Spotifyssa.

 

21.10.2009

Koria Kitten Riotista on pieni juttu uusimmassa Rumbassa (16/09) Kiitorata-palstalla. Koria Kitten Riotin debyyttialbumi ilmestyy ensi viikon keskiviikkona 28.10.

 

16.9.2009

Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin kolmas albumi "Welcome to the Dawn of a New Time" ilmestyy tänään. Levyn julkaisee Solmu Recordsin alamerkki Olo Levyt .

Levy on saanut huomioita ja hyviä arvioita mm. Radio Helsingissä, YleX:llä ja Desibeli.netissä (lue arvio tästä). Salon Seudun Sanomissa 12.9. levy nostettiin viikon albumiksi. Yhtye on haastattelussa Radio Helsingissä torstaina 24.9. klo 17.

"Welcome to the Dawn of a New Time" on myynnissä mm. Levykauppa Äxässä, Stupido-Shopissa ja tietenkin Solmu Recordsin nettikaupassa.

 

23.6.2009

Solmu Records on solminut levytyssopimuksen porilaisen monivivahteista rockia soittavan Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin kanssa. Solmu julkaisee yhtyeen kolmannen albumin syksyllä 2009. Lowlife Rock'n'Roll Philosophersin myspace-sivulla on jo nyt kuultavana pari biisiä tulevalta levyltä.

 

1.6.2009

Kuuradion "Oisko susta seikkailijaksi?" on saanut kriitikoilta arvioita laidasta laitaan. Julkaisut-sivulla on linkit kaikkiin netissä julkaistuihin arvioihin, sinne siis lukemaan!

Kuuradion biisi "Paetaan" on voittanut Radio Noisen Stimulanttiäänestyksen neljä kertaa putkeen. "Paetaan" on raikunut Noisen taajuuksilla jo kymmenen viikkoa! Kiitos kaikille äänesteneille!

Kuuradio on kiinnitetty oululaisen Qstockin ja torniolaisen Kalottjazz & Blues Festivalin ohjelmaan. Yhtye soittaa Kalottjazz & Bluesissa torstaina 25. kesäkuuta ja Qstockissa perjantaina 24. heinäkuuta.

 

4.4.2009

Kuuradion "Paetaan" voitti Radio Noisen N-vitamiini-ohjelman Stimulantti-äänestyksen. Kiitos kaikille äänestäneille! Seuraavat kaksi viikkoa "Paetaan" kisaa uudessa äänestyksessä kahta uutta haastajaa vastaan. Taas saa äänestää osoitteessa http://radio.noise.fi.

 

22.3.2009

Kuuradion biisi "Paetaan" on mukana Radio Noisen N-vitamiini-ohjelman Stimulantti-äänestyksessä. Ehdokkaat soitettiin viime perjantaina N-vitamiinin lähetyksessä ja Radio Noisen etusivulla voi nyt äänestää suosikkiaan. Äänestyksen tulos selviää N-vitamiinissa pe 3.4. klo 18-20. Voittaja pääsee kilpailemaan seuraavassa ohjelmassa kahta uutta haastajaa vastaan. Jos voittaa viisi kertaa, pääsee "stimulanttitaivaaseen", eli on hiton kova biisi :)

Kuuradion "Oisko susta seikkailijaksi?" -albumin voi ennakkotilata Solmun Recordsin kaupasta ja Levykauppa Äxästä . Ensimmäisen arvion levystä julkaisi Desibeli.net ja arvio oli varsin positiivinen.

 

6.3.2009

Kuuradion "Oisko susta seikkailijaksi? ilmestyy 25.3.2009. Levy julkaistaan hienona pahvikantisena cd:nä ja digilatauksena. Levynjulkaisukeikka on perjantaina 20.3. Oulun Never Grow Oldissa. Keikalle on vapaa pääsy ja innokkaimmat voivat ostaa levynsä jo keikalta.

 

8.11.2008

Solmu Records on kiinnittänyt uuden artistin. Kyseessä on oululainen Kuuradio , joka soittaa moneen suuntaan tempoilevaa kitarapoppia. Kuuradion debyyttialbumi "Oisko susta seikkailijaksi?" ilmestyy alkuvuodesta 2009.